HOME BANDEN APK ONDERDELEN ONDERHOUD AIRCO VERHUUR CONTACT

Onderhoud

Voor het onderhoud aan uw auto bent u bij Autoservice Schouten aan het goede adres. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

Grote en kleine beurt


Een grote of een kleine beurt van uw auto is prima te combineren met uw APK-keuring. Afhankelijk van de gekozen beurt, kijken we uw auto na op diverse punten en voeren de gewenste reparaties in overleg met u uit. Tevens vullen en controleren we de diverse vloeistoffen in de auto.

Reparaties


Wij repareren alle merken auto's op een snelle en vakkundige manier. Onze monteurs staan u graag te woord voor het maken van een afspraak of het geven van advies. Voor kleine reparaties kunt u gewoon bij ons binnenrijden, u wordt dan geholpen terwijl u wacht.

Balanceren


Wanneer uw wielen goed gebalanceerd zijn heeft u een beter wegcontact en rijdt u comfortabeler. Bij ons gekochte banden worden gratis gebalanceerd maar ook voor elders aangekochte banden of een tussentijdse balancering kunt u bij ons terecht.

Uitlijnen


Wanneer uw auto naar een bepaalde kant trekt of uw banden slijten scheef of ongelijkmatig af, laat uw auto dan door ons uitlijnen. Eens per jaar is optimaal, maar dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik van de auto.

Verlaginsset


Wij verkopen en monteren verlaginssets voor alle merken auto's.

Montage

Autoservice Schouten monteert voor een zeer scherpe prijs de bij ons gekochte:

- Velgen
- Schokbrekers
- Uitlaten
- Accu's
- Remmen
- Trekhaken
- Katalysatoren
- Autobanden
- Motorbanden
- Etc.

U kunt er voor kiezen om de gekochte onderdelen door ons te laten monteren of dit zelf te doen. Als u bij ons een auto-onderdeel koopt wat u zelf wilt monteren krijgt u van ons een scherpe meeneemprijs.